Odoo billede og tekstblok

Erhvervsbyggeri

Tag en snak med Danbox-Living om dit behov for erhvervsbyggeri. Vi tilbyder fleksible løsninger med en uovertruffen totaløkonomi.

Vokser din virksomhed ?

Danbox-Living kan levere en hurtig udviddelse af dine erhvervslokaler, hvad enten det er til kontor, velfærd, møde eller helt andre formål.

 

Fleksibelt

Uanset formålet med dit erhvervsbyggeri fra Danbox-Living, opnår du en fleksibel løsning. Vokser virksomheden, tilføjer vi hurtigt og nemt nogle m2 kontorer, veldfærdsbygning, klasselokaler o.l.

Hvis virksomheden en dag skulle finde på at skifte adresse, kan bygningerne tages med når man flytter, så investeringen ikke er gået tabt.

Og vokser virksomheden så meget at man vælger at bygge et nyt stort domicil, så kan bygningerne sælges videre.

Tilpasset mange formål

Erhvervsbyggeri fra Danbox-Living kan bruges til mange forskellige formål. Vi indretter efter dit behov og leverer uden besvær for dig.

Hent inspiration blandt de mange projekter vi har leveret gennem tiden, eller kontakt os for at høre os om hvordan vi kan løse din virksomheds pladsbehov. 

Økonomisk fordelagtigt

Erhvervsbyggeri fra Danbox-Living er en sikker investering. Vi bygger jeres lokaler helt færdige på fabrik, hvor vejr og vind ikke spiller en rolle. Derfor leverer vi til tiden, så dine kunder eller medarbejdere ikke kommer til at vente. Således undgår du uforudsete udgifter.

Hvis behovet ændrer sig, er der stor mulighed for at gensælge de købte bygninger, således at man ikke binder sig alt for længe.

Endeligt har vi et godt samarbejde med en leasingpartner, så vi kan endda tage finansieringen med til dig.
 

Liberale erhverv


Mangler du et hjemmekontor, eller blot nogle ekstra kvadratmeter på virksomhedens adresse?

Eller hvad med din egen frisørsalon i baghaven?

Har du behovet, så har vi løsningen?

 

Foreninger og fritid


Skal din forening bruge et nyt klubhus eller et nyt omklædningsrum?

Mulighederne er mange, og hvis vi kan lave velfærdslokaler til Dr. Hook og Lars Lilholt, så kan vi sikkert også til dig?

Hent inspiration her...


 

Skole og institution


Børnehave, folkeskole, friskole eller efterskole? Vi vil gerne være med til at give børn de bedste rammer at udvikle sig i.

Vi kan også levere elevværelser til efterskoler og højskoler.

Hent inspiration her...