Odoo billede og tekstblok

Længehuse

Sommer og sol i et længehus fra Danbox Living byder på hygge og samvær, når hele familien samles i den veludnyttede kerne af huset.

Hurtig levering

Gør at du hurtigst muligt kan komme igang med kvalitetstid i familien eller udlejning.

Robuste materialer

Giver mulighed for at leje huset ud, uden at være bekymret for om huset kan holde.

Optimal udnyttelse

Giver dig flest sovepladser og de bedste rammer på mindst plads.

Odoo - Sample 1 for three columns

54 m2

I vores 50 m2 model finder parret de perfekte rammer for ferier ved strand og vand. Her er alt hvad man har brug for, bl.a. stort og lyst opholdsrum med plads til hygge og gæster. Huset kan leveres med lille køjeværelse + soveværelse

Odoo - Sample 2 for three columns

70 m2

I vores 70 m2 model finder familien alt hvad der skal bruges når far og mor skal på ferie med alle børnene. 3 gode store værelser og plads til samvær i kernen af huset. Vores kunder har også erfaring for at huset fungerer rigtigt godt til udlejning.

Odoo - Sample 3 for three columns

80 m2

Vores yderst populære 70 m2 model er her udvidet med 10 m2, som tillægges fællesarealer, så der bliver endnu bedre mulighed for at indrette sig til at benytte huset hele året rundt. Familietid for jer eller udlejning med god indtjening er sikret i dette hus.

Odoo - Sample 3 for three columns

80 m2 A1

I denne udgave af vores 80 m2 model er der sovepladser til 8 i de 4 værelser. Dette giver mulighed for ferie til den store famile med gæster. Samtidig er der gode opholdsrum med gode lysindfald og mulighed for at inddrage uderummet i fællesarealerne.

Odoo - Sample 3 for three columns

80 m2 A3

I denne udgave af vores 80 m2 model adskiller vi sofaafdelingen fra spisepladsen, så der er mulighed for at hyggesnakke omkring spisebordet imens andre ser tv. Samtidig er der gode opholdsrum med gode lysindfald og mulighed for at inddrage uderummet i fællesarealerne.

Odoo - Sample 3 for three columns

80 m2 B1

I denne udgave af vores 80 m2 model tilføjer vi ekstra anvendelighed for familien på 4 med et funktionelt bryggers hvor dagens fangst kan rengøres. Samtidig er der gode opholdsrum med gode lysindfald og mulighed for at inddrage uderummet i fællesarealerne.