Odoo billede og tekstblok

H-huse

Med et H-hus fra Danbox Living får du en arkitektonisk perle med god mulighed for at opdele huset efter familiens sammensætning og samtidig få en god læterrasse.

Intimt gårdhavemiljø

giver gode muligheder for at indrette uderummet, så det bindes sammen med huset hele året rundt.

Dedikeret værelsesafdeling

giver teenagerne plads til fordybelse med venner uden at forældrenes nattesøvn påvirkes.

Flot arkitektur

med højt til loftet, giver en god rumfornemmelse i værelser og fællesarealer.

Odoo - Sample 1 for three columns

116 m2

Velindrettet hus på 116 m2 med dedikeret børneafdeling med 2 børneværelser og badeværelse, samt en veldisponeret forældreafdeling.

Odoo - Sample 2 for three columns

117 m2

Nyudviklet 117 m2 gårdhavehus med en dejlig stor lukket terrasse med udgang fra køkken-alrum. Separat børneafdeling med eget bad og toilet.

Odoo - Sample 2 for three columns

127 m2

På kun 127 m2 har vi fået plads til både en separat børneafdeling med eget bad, stor forældreafdeling og stort køkken alrum med samtalekøkken.  

Odoo - Sample 2 for three columns

136 m2

136 m2 huset, er luksusudgaven af 116'eren, hvor man får endnu mere plads i fællesarealerne og flot samtalekøkken fra HTH.

Odoo - Sample 3 for three columns

145 m2

Nyudviklet 145 m2 model med stor børneafdeling med 3 store gode børneværelser, samt et veldisponeret forældreværelse med eget bad.  

Odoo - Sample 3 for three columns

156 m2

156 m2 hus med god plads til hele familen. 3 store flotte værelser i værelsesafdelingen, 2 store badeværelser og masser af fællesareal.

Odoo - Sample 3 for three columns

160 m2

160 m2 gårdhavehus med ekstra meget plads i fællesarealerne til familietid. Lækkert samtalekøkken med stor spiseafdeling og rig udgang til den læfyldete gårdhave