Odoo billede og tekstblok

FlexHome

FlexHome er en helt ny måde at tænke bolig på. Den flexible løsning, hvor boligen tilpasser sig livets gang.  

Modulerbart

Hele livet igennem.

I et tæt samarbejde mellem A2 arkitekterne, Niras Ingeniørene og Danbox Living, har vi udviklet en række moduler, der kan sammensættes på hundredevis af forskellige måder. Vore konsulenter hjælper dig gerne med at lave den sammensætning der giver det bedste arkitektoniske udtryk på din grund, og den indretning der passer dig bedst.

Grundsten på 50 eller 70 m2

Vi arbejder ud fra et af vore 2 grundmoduler på enten 50 eller 70 m2, indeholdende soveværelse, entré/bryggers, bad og køkken/alrum.

Herefter kan vi enten nu, eller om nogle år, når behovet opstår, bygge yderligere et modul på 50 eller 70 m2 på. Dette modul tilføjer ekstra bad, ekstra værelser eller ekstra opholdsrum. Vi bygger de ekstra m2 sammen med den eksisterende bygning enten med en gang, eller en flot stue med mulighed for et prangende lysindfald.

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

Vinkelhuset

Denne hustype giver en god stor adgang til haven fra stort set alle husets rum. Den skaber et beskyttet miljø, hvor udearealet ligger i læ af huset, og byder på masser af intimitet.

Odoo - Sample 2 for three columns

Parallelhuset

Denne hustype giver mulighed for at have både en terrasse med morgensol og en med aftensol. Desuden kan man her indrette huset med en voksen- og en børneafdeling, der bindes sammen af fællesarealerne.

Odoo - Sample 3 for three columns

T-form

Denne hustype egner sig til smalle grunde, eller hvis man ønsker at lægge huset over i den ene side af grunden, og få så meget have som mulige på en side af huset.

Rom blev ikke bygget på en dag.

Hvorfor bygge mere end du har brug for nu og her? Med FlexHome fra Danbox Living, behøver du ikke tænke på dit husbehov de næste. 30 år, det har vi gjort for dig.

Man kan sagtens starte med et grundmodul idag, og bygge på det når behovet opstår. Alt er forberedt til at vi let og stort set uden byggerod kan tilføje de ekstra kvadratmeter om nogle år, når behovet opstår.

Alt passer arkitektonisk sammen, og er lavet i materialer der er udviklet til at holde og se nye ud i mange år. Derfor risikerer man ikke at stå med et visuelt gammelt hus, med en visuelt ny tilbygning.

Derfor kan du lige så godt spare pengene idag, og vente med at investere i de ekstra kvadratmeter til den dag behovet opstår.