Handelsbetingelser webshop

Opdateret 04/2017

Salg fra www.danbox-group.com SHOP sker af Danbox Danmark A/S, Kærsangervej 16, 8870 Langå, CVR 27437753, salg@danbox-group.com.
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb du ikke er tilfreds med.
Kontakt venligst vores kundeservice på:

salg@danbox-group.com
Tlf. +45 86 46 10 55
Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 16.00
Fredag: kl. 08.00 - 14.00


BETALINGSMIDLER
Vi accepterer følgende betalingsmidler:

- Dankort
- Visa/Dankort
- Visa Electron
- Mastercard


LEVERING
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil blive afsendt 2-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


FRAGTOMKOSTNINGER
Fragtbeløbet for levering af varer afhænger af ordrens størrelse og vareindhold. Fragtbeløbet er oplyst i indkøbskurven inden ordren gennemføres.


BETALING
Danbox generelle betalingsbetingelser er netto kontant før afsendelse, og vil være gældende, med mindre andet er ­specifikt aftalt. Ved forsinket betaling opkræves et gebyr på 100 kr. for hver påmindelse der fremsendes, ligesom der vil opkræves 2% i renter pr. påbegyndt måned af det til enhver tid udestående beløb.

Når varen er betalt med betalingskort, hæver Danbox først beløbet for varen, når disse afsendes.


REKLAMATION & RETURNERING
Umiddelbart i forbindelse med leveringen påhviler det forbrugeren at foretage en grundig undersøgelse af det leverede. Der skal reklameres indenfor 14 dage, idet du ikke senere vil kunne påberåbe dig mangler der burde være konstateret ved en sådan ­undersøgelse. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Når du ønsker at reklamere skal du kontakte vores kundeservice, hvor vi aftaler det videre forløb.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Standardvarer kan returneres mod fuld refusion inden for 14 dage, såfremt disse fremstår i ny og ubrugt stand. ­Specialvarer kan ikke returneres. Fragt­omkostninger i forbindelse med tilbagelevering refunderes ikke.


PRODUKTANSVAR
Danbox kan ikke drages til ansvar for produkter der er blevet ændret af køberen, eller benyttet til andre formål end de formål produktet var tiltænkt. Desuden kan Danbox ikke gøres erstatnings­pligtig for ­indirekte skader såsom driftstab, avancetab o.l. Ligeledes kan Danbox på anden vis ikke drages til ansvar, og enhver erstatning kan højst andrage værdien af det købte produkt.


KLAGEMULIGHED
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice eller på tlf. +45 86 46 10 55. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt ­betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, tlf. +45 41 71 50 00, eller læs mere om dine klagemuligheder på kfst.dk eller ec.europa.eu.   


TEGNINGER, BESKRIVELSER & DOKUMENTATION
Alle oplysninger om dimensioner, illustrationer og teknisk dokumentation, som anført i kataloger, annoncer, prislister m.v. er vejledende og Danbox kan ikke drages til ansvar for eventuelle variationer, ændringer og fejlfortolkninger. Danbox forbeholder sig altid retten til at forbedre produkterne i forhold til det afbildede. Danbox har ejendomsretten til alle tegninger, designrettigheder, varemærker o.l. tilhørende Danbox. Kunden køber udelukkende produktet og har ikke ret til helt eller delvist at kopiere dette eller på anden vis benytte Danbox rettigheder.


OPHAVSRET
Fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne hjemmeside, tilhører Danbox og er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden Danbox’s skriftlige ­tilladelse. Danbox giver ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne hjemmeside videre til tredjepart (f.eks. direct marketingsfirmaer o.l.). De indtastede oplysninger bliver brugt udelukkende til servicering, når du handler hos os.