Exteriør

Hos Danbox har du flere muligheder for at bygge et nyt og moderne, praktisk og charmerende fritidshus. Der er mange udvendige detaljer – æstetiske og funktionelle, som har stor betydning for helhedsindtrykket. Vi tilbyder et bredt udvalg af facadebeklædninger, hvoraf nogle er vedligeholdelsesfri. Husene kan bygges med ensidig taghældning eller sadeltag belagt med tagpap. Du kan vælge mellem flere vindues- og dørtyper der alle er af anerkendt fabrikat og god kvalitet. Tag en snak med en af vore konsulenter, for at nå frem til det fritidshus, der passer til dine behov.

Odoo - Sample 1 for three columns

Udendørshane med greb og nøgle

Der er også behov for vand i haven og med denne gårdposthane er du sikret en frostfri løsning, så du ikke skal bekymre dig om frostsprængninger.

Odoo - Sample 2 for three columns

Sort klinkbeklædning

Det traditionelle fritidshus er beklædt med sorte klinkbrædder der er populær og fremstår tidløs og moderne i næsten alle omgivelser. Andre facadetyper indgår også i sortimentet.

Odoo - Sample 3 for three columns

Det enkle tag

Tagpaptage med glatdækning er karakteriseret ved en enkel, lidt rustik overfladestruktur samt ved det svage mønster af horisontale eller lodrette striber fra banernes overlapning. Vi tilbyder også tagpap med listetækning.

Nøglefærdigt byggeri

Må vi hjælpe dig, når dit liv skal i nye rammer.