Odoo billede og tekstblok

Pavilloner til skole og institutioner

Undervisningspavilloner fra Danbox Living giver de bedste rammer for indlæring med lyse lokaler og et uovertruffen indeklima. Den gode økonomi er blot en bonus

Odoo billede og tekstblok

Et udseende tilpasset skolen

Hos Danbox Living er det slut med standardiserede pavilloner med ens udtryk. Erfaringen viser at pavillonerne I mange tilfælde bliver stående længere end forventet, så hvorfor ikke få noget der passer ind i omgivelserne. Eksemplet her er en skole der holdes i jordfarver, hvor de valgte en vedligeholdelsesfri thermofyr som beklædning. Hvad passer ind i jeres skole?

Godt indeklima sikrer god indlæring

Undervisningslokalerne fra Danbox Living leveres med luft-luft varmepumpe/aircondition for at sikre den rigtige temperatur i klasselokalet hele året rundt til lavest mulige driftsomkostning. Samtidig er der mulighed for at få klasselokalerne med fuld ventilation, så de kan godkendes til permanent opsættelse, samtidig med at indlæringsevnen stiger hos eleverne.

Odoo text and image block
Odoo billede og tekstblok

Udstyret efter behov

WEn undervisningspavillon fra Danbox Living kommer altid udstyret med den gode kvalitet og høje funktionalitet som standard; men ikke to skoler har de samme behov. Derfor vi kan personalisere indretningen efter behov med bl.a. toiletter, garderobe, sammenbygning, hylder, skabe osv.

Tag en snak med os om jeres behov.

Den gode økonomi får i gratis med

Danbox Living har en aftale med et af de førende leasingselskaber om leasing af pavilloner. Typisk er leasingafgiften mindre end lejeprisen, og efter 4-6 år er pavillonen jeres. Det giver god økonomi for skolen her og nu, og skulle behovet for pavillonen forsvinde, kan den sælges igen, hvorefter man får en stor del af pengene tilbage. Det giver god økonomi

Odoo text and image block

Kontakt

Find vores kontaktoplysninger og ring til os for en snak om jeres behov.

Mail

Send en mail med dine spørgsmål, ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.