Odoo billede og tekstblok

Spar op, det koster dig ikke en krone

Drømmer du om en pensionsopsparring på mere end 1 Mio. kr. uden at skulle betale ind til den løbende? Så er udlejning af et Danbox Living sommerhus noget for dig.

Odoo billede og tekstblok

Sikker investering i sommerhus.

At investere i et sommerhus fra Danbox Living, behøver stort set ikke at koste dig noget. En af vore kundecases baseret på et sommerhus inklusiv grund, møbler og inventar giver ejerne en pensionsopsparring på 1,3 mio. kr. om 30 år.

Mange har endda mulighed for i samarbejde med realkredit og bank at lave en belåning på 10%, så man kun skal lave en udbetaling på 130.000 kr.

Billig belåning

Realkredit

Vore kunder opnår meget lave renter på under 1% med en belåning på 75% af husets værdi.

Bank

Bankerne har problemer med at placere deres indskud, og er derfor også meget villige til at låne 15% af husets værdi til billige renter.

Udbetaling

Derfor kan man købe et sommerhus med en udbetaling på blot 100 - 200 t.kr. 


Skattefordele

Stort bundfradrag

Reglerne på skatteområdet er ganske lempelige idag, med 43.200 kr. bundfradrag inden der skal betales skat af lejeindtægter

Lavt beskatningsgrundlag

Den del af lejeindtægterne der ligger over bundfradraget, kan man trække 40% fra. Således beskattes man kun af 60% af resten af lejeindtægten.

Lav skattesats

Beskatning af lejeindtægt fra sommerhus indgår som kapitalindkomst og vil i mange tilfælde være på 34%

Slap af og nyd livet

Et sommerhus fra Danbox Living, er bygget i solide materialer, der kan holde til at blive brugt, også til udlejning. Som tilvalg, kan dit sommerhus endda bygges i vedligeholdelsesfrie materialer, så du kan bruge tiden på at slappe af.


Udlejningsbureauerne tager sig af udlejningen, og allerede ved 20-25 ugers årlig udlejning, betaler huset sig selv. Så kan du benytte huset de resterende uger, nyde livet og glæde dig over at din formue vokser uden af du rører en finger.

Odoo text and image block

Inspiration

Attraktiv investering i sommerhus til udlejning i Midtjylland

Vi har fundet nogle grunde i Midtjylland, hvorpå du kan få et 100 m2 sommerhus klar til udlejning for under 2.000.000 kr. alt incl. Beliggende i attraktivt område med gode udlejningsmuligheder, højt afkast og sikkerhed i udlejningen med udlejningsbudget fra 2 udlejningsbureauer.

Ved blot 26 ugers udlejning, betaler lejeindtægterne renter, afdrag og omkostninger, hvorefter I selv kan benytte huset i 26 uger uden det koster jeg en krone.

Hent prospekt...